Buddha också!

Igår köpte jag tre stycken tavlor föreställande Buddha och därmed minskade chanserna att kunna köpa ett par Coverse någongång i år. Ibland måste man välja, jag valde tavlorna. Har försökt i 15min att koppla ihop min dator och mobil med blåtand, men lyckas inte alls. Har kommit så långt att jag kan gå in i min mobil och lägga in bilder, men inte gå in och överföra till datorn. Jag ska lyckas!! Jag tänker inte låta tekniken vinna över mig, aldrig.


Converse with me


Need em', want em'.

Iittala

Fabriksbutiken, finns det bättre? Nej, jag tror inte det.
I går var jag där, i Nyköping. Eftersom pengarna är få blev det bara två muminmuggar. Mina planer är att drunkna i muminmuggar när jag nått 30-års ålder.

Oh Christ!

Att studera inför tentor är inte det bästa jag vet. På lördag är det den sista för våren, kristendomen och nya testamentet. Inte nog med att man ska ha koll på katolska kyrkan, Martin Luther och allt annat som är ointressant. Man ska ha råkoll på Jesus. Det känns inte som om jag är speciellt taggad och motiverad för skolarbete, men det är vad som behöver göras om man inte vill att CSN ska komma med vapen och kräva en på pengar.


Det ligger i luften

Var tog sommaren vägen?
Det har regnat de senaste dagarna och regnar det inte så ligger det i luften. Det är en kvav luft och kallt på samma gång. Nej, jag gillar inte detta. Det må vara så att jag är rödhårig och därmed fri från pigment, men lite sol skadar ingen. Okej, solen är livsfarlig, men innan man märker konsekvenserna har man det bara trevligt.



Strawberry madness

Det är måndag, och det betyder att idag ska jag äta jordgubbar. På tisdag också, och på onsdag. Resten av veckans dagar kommer att gå i jordgubbarnas tecken. Man måste passa på medans det finns.
Mad about the berries.













Kors i taket

Panda goes kärring. I sommar tänkte jag ta mig an korsstygn.
Var precis på gränsen att få IG i syslöjd när jag gick i 9:an, men sedan var ju lärarinnan en ragata. Nu ska jag göra nya försök till att vara lite traditionellt kreativ.


Going Bananas!

I am going bananas.



I heart Vänner




RSS 2.0