Snapple-made from the best stuff on earth

Jag tänker tala om en av mina laster, Snapple. Det är sött och har en lurig färg vilket intresserar mig mer än något annat. Mango Madness är nog Jesus sätt att säga, livet är grymt. Och detta finns i Kalmar av alla ställen. Här går man som en galning och tjatar om Snapple och så finns det typ 30m från huset. När jag gjorde denna upptäckt var jag tvungen att ringa schöte Emilia och tala om detta för henne, hon delar samma passion för Snapple.


Freaks and Geeks

Just nu kollar jag på Freaks and Geeks, det är sinnes bra! En serie som gick för en massa herrans år sedan på femman. Och här sitter jag och rapar glass, vilket är lika äckligt som alla andra rapar där man känner vad man har ätit. Lök är det värsta efter det kommer pizza. Det lär nog lukta ganska skunk om man ätit något så som sardiner, men no food with a face.

På lördag har lilla My födelsedagsfest and it's gonna kick ass. Sista festen innan skolan börjar på måndag, helt sjukt. Jag har gått en hel sommar som en levande död och inte gjort ett vettigt handtag, men man kanske har rätt till det när man pluggar? Söta Rebecca som såg fram emot att jobba i sommar fick körtelfeber, jag är inte bara lat utan jag smittar även mina vänner med något som gör att de inte får göra något ansträngande på minst 2 månader. Jag är kick-ass-bästis.

Panda

You're not the greatest thing since bread came sliced

I detta inledande inlägg tänkte jag ta upp saker som inte är bättre än skivatbröd:

* CSN, orka skuldsätta någon för att man hederligt försöker skaffa sig en utbildning.
* Lägenhetsbristen i Kalmar.
* Donken, snabbmat är totalt överskattat. Jag hade kunnat förbereda en julskinka innan de blivit klara med McBean(veg-burgare), som förövrigt är donkens straff för dem som inte äter kött. Den är sjukt äcklig, och dem vet om det.
* Det faktum att jag vägrar ge mig när det kliar vilket resulterar i sår.
* "Gör dina egna...", kit från något företag som det är 5+, det tog 10-15min innan jag och Elida förstod hur man skulle göra.
* Det faktum att kolsyra försvinner.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0