Moonshining på Maxi

Det är som om jag håller på att bli förföljd av folk som tar av sig byxorna mitt i stan, eller rent av bara låter dem hänga fritt. Nu är detta inget "vanligt" häng som endel coola kids i skolan har, utan en snart medelålders man med ölmage och sönderblekt hår och en lite hårig rumpa. Såg den vita uppenbarelsen redan på parkeringen vid Maxi, men man tänker väl att förhoppningsvis vet han om detta och drar upp byxorna, men där trodde i alla fall jag helt fel. Genom hela parkeringen och vidare in på Giraffen och vidare.

Jag hade ju turen att hamna bakom det hela (haha). Jag ville inte se, men visst fasiken kan man inte låta bli att titta om det är något man tycker är kanske lite konstigt? Det är lite som en godispåse som står i skåpet, man kan bara inte låta det vara. Jag hoppas verkligen att det var så att han inte märkte att byxorna var på halvstång, i övrigt var det inga kalsonger som dolde Mr Smiley, utan bara en bar, hårig, vit rumpa. Fast dock ser jag inte hur man skulle missa att det blåser lite tvärdrag vid byxorna.


Just like a tattoo.

Jag har en saknad, tatuering. Vill så gärna göra en här och nu, men det gäller ju att ha råd med det också och ha en bra idé om vad man vill ha. Emilia och jag ska ner till vår kära stad Malmö och besöka Old Bones Tattoo för att boka tid och snacka idéer. Vi har snackat om det sedan begynnelsens tider, men det har aldrig hänt något på den fronten. Det är dags att sätta fart framåt, det är ingen sm blir yngre av att sitta still.


That's some big ass glasses, man.

Så ska det låta på tv och jag förundras över dessa gigantiska glasögon som pryder ett skalligt huvud. Vad är det med dessa glasögon? Okej, det är snyggt med tjocka, svarta bågar, men måste de täcka hela ansiktet? Frågan är om snubben ens behöver glasögon, för som det ser ut i dessa tider är det ju "inne" att ha glasögon.

Förstår bara inte varför de ska vara så stora. 1970 är över, gå vidare med ditt liv.

Do my kitchen

Jag hoppas på en mindre renovering av mitt kök inom en snar framtid, igår kom hyresvärden förbi för att ta sig en titt. Jag har för tillfället ett väldigt gammalt pentry, troligen insatt någon gång på stenåldern. För den hyran jag betalar känsn det som om det är dags för lite nytt och the real deal. Han verkade inte vara helt emot idén om att riva ut skiten och sätta in ny spishäll, ugn och kyl/frys. Det skulle till och med ta mycket mindre plats i mitt pygmékök. Jag hoppas innerligt att styrelsen säger ja, så dyrt är det ju inte med renoveringar i dessa tider. Får hålla tummarna får det!


Weird event of today

Borde vara igår kanske. Gick en lång promenad med Jennie igår, gick hemifrån 17.25 och kom hem 18.55, men det lustiga hände nästan precis utanför mitt hus. Eller det kanske är jag som är pryd, men sedan när bytte man byxor i en busshållsplats? Tre killar, bytte byxor, inte med varandra, men ifrån sina träningsbyxor eller något i den stilen. Det värsta var väl att man kunde se den ena killens alldeles för stora och slappa boxers som såg ut att se mer passande ut på en 75-åring. Nej, killar.

Holla back

Summa sumarum av helgen med Emilia <3






"Dagen efter"


Samtliga är bilder snodda från Emilia

What's the buzz?

I går kom Emilia till Kalmar i all sin prakt. Det blev en exklusiv lunch på Mc von Donken (Mcdonald's dumbass) och en minitripp på stadens gator. Jag fick en riktig surprise eftersom Emilia köpte en jättefin väska till mig från Gina Tricot (bilder kommer i ett senare skede). Hon är min BFF.

Eftersom jag ska förflytta mig till Kalmar Högskola officiellt i höst så fick jag göra ett kortare besök hos en snubbe som gav mig lite papper som ska fyllas i. Det dröjde dock läänge innan han blev klar, jag tror vi satt och häckade utanför hans rum i 45-60min. Sedan blev det en inhandling av diverse grönsaker hos pengautsugarna Konsum på Kvasten. Allt detta resulterade i en pizza som vi(jag) egenhändigt slängde ihop, från scratch.

Game Show Whoe's as we all are mumsade vi i oss pizzan medan vi kollade på Vem vet mest? och Postkodmiljonären, antagligen det bästa som hänt TV.

Vi fick ett fnatt senare under kvällen och körde igenom musik från 80- och 90-talet, vilket resulterade i en utgång på gatorna. Först gick vi till det ställe alla freaks hänger, The Rock, följt av Bistrobar, KM och avslut på The Rock igen. Vi hängde överallt där det under tiden var gratis att gå in. Intressant kväll med intressanta brudar.



School

Wednesday is another day at school.

Jag är lite stolt över mig själv idag, satt på föreläsningen i hela 2:40 och antecknade. Det är ganska otroligt med tanke på att det är lika givande som att byta blöjor. Läser bara kursen för att jag måste, eller jag måste inte. Dock måste jag läsa hela kursen och klara hela för att fortsätta kunna söka studiemedel hos CSN. Skulle jag hoppa av kursen soch vänta tills dramakursen börjar i höst för jag CSN i baken och måste betala tillbaka vartenda öre, så vad har jag för val. Som det ser ut verkar det inte som om jag kommer klara alla delkurser. Eller jag skulle klara mig bra, bara jag pluggade, men orkar inte riktigt med det.

Stay in school...

Flickan med den fjantiga väskan

Köpte en ytterst fjantig väska idag, men den var fin, tycker jag. Kankse beror på att jag är ett freak vad det kommer till saker som är lite 80/90-tal och det tycker jag nog denna är. Har tjatat om pengar eftersom jag inte har några, men 50:- tyckte jag att jag kunde pung aut med på Kosta Outlet. De hade byggd om en hel del, så denna hittade jag på Glitter på nedre plan.

Jag ursäkta den usla bilden, min kamera är usel.


För att fira mitt väskinköp kör jag på en återblick i musiken.. Alphaville, Modern Talking och A-ha.

We could be heroes

Häromdagen när jag kom hem till mamma och pappa kollade jag igenom alla singlar, eftersom jag redan ordnat alla LP's i artistordning, var det väl dags för alla singlar också. Där hittade jag min absoluta favoritlåt av David Bowie, Heroes. Dock är jag mer förtjust i den tyska versionen Helden. Hittade även en fransk version av den i pappas samling. David Bowie kommer för alltid vara en av  mina favoritartister.


Om jag fick önska mig..

Just nu skulle jag bara vilja ha massa pengar, för då kan jag köpa allt det som jag vill ha, och göra saker som jag bara längtar efter att få göra. Hade jag haft pengar hade jag kunnat köpa mig en egen lägenhet och göra pecis som jag ville med den. Min lägenhet nu är väldigt mysig trots det minimala köket där man river ner något bara genom att vända på sig.

Säga vad man vill, men money makes the world go round.


Darkly Dreaming Dexter

Darkly Dreaming Dexter är en bok av Jeff Lindsay och det är denna bok serien Dexter baserar sig på, det är första boken av fyra och det är endast den första boken som är översatt till svenska, Dexters dunkla drömmar. Därför valde jag att börja läsa på engelska redan från början. Det är en av de bättre böckerna jag har läst och jag är lika beroende av denna som jag var av Om jag kunde drömma.

"Dexter Morgan isn't exactly the kind of man you'd bring home to your mum. At heart, he's the perfect gentleman: he has a shy girlfriend, and seems to lead a quiet, normal life bordering on the mundane. Despite the fact that he can't stand the sight of blood, he works as a blood-spatter analyst for the Miami police. But Dexter also has a secret hobby: he is an accomplished serial killer."

Gillade man serien, tycker man definitivt även om boken.


Jesus Christ Superstar

Sitter och vilar mina ögon på Jesus Christ Superstar från 1973 som just nu går på SVT 1. JCS är min favoritmusikal, det är något speciellt med musikaler. Antingen älskar man dem eller så hatar man, jag älskar. Tidigare i år såg jag den på MalmöOperan där Ola Salo hade rollen som Jesus. Det är sepciellt att se en musikal live istället för att se den filmatiserad, man får mycket starkare intryck. Det går nog att jämföra med att lyssna på en cd och gå på konserten, två helt olika saker.

Jesus i egen hög person och Judas

I heart Edward Cullen

Eller.. aka Robert Pattinson. Han är genomful annars, men som Edward Cullen är han en läckerbit.

Blåkulla

Idag drar vi gamla häxor till Blåkulla och dansar natten lång. I hela mitt liv har jag endast gått påskkärring en enda gång, och den gången slutade med kräkningar på trappan utanför vårt hus på Kuggås. En blanding mellan mycket godis och soligt väder fungerar tydligen inte i kombination med ett icke ätande av vanlig mat. Första och enda gången.

Påskhelgen är inte min favorithelg direkt, det är för många helgdagar på en och samma gång. Detta gör naturligt att det mesta är stängt eller inte har ordinare öppettider. Jag tänkte få utlopp för min bokstavskombination, min diagnos som ännu inte blivit uppmärksammad inom vetenskapen.

Jag är helt säker på att jag har något väldigt ovanligt. Tänkte hur som få utlopp för det i helgen genom att räfsa löv på landet, byta däck på mammas och pappas bil, samt försöka rensa undan något i mitt sovrum på landet för att ha det så redo som möjligt inför min makeover.

Nu är det dags för mig att dra ner till affären och köpa lite gotti.


Tattoo Expo

Tattoo Expo är farligt för mitt eget bästa, för mycket snygga killar på ett och samma ställe. Synd att man inte har en riktig spionkamera så man kan ta massa bilder på dem och hänga upp på väggen. Eller det kanske snarare är en bra sak eftersom jag då hade blivit inspärrad någonstans i ett vadderat rum och vara fullproppad med droger. Det är inte ett öde som jag siktar efter.

Nu väntar jag bara på mässan i Malmö dit jag ska med Emilia såklart, as always! Det är vår grej :) Det kommer vara vår grej för en lång tid framöver, men undra om vi inte detta året ska tatuera eller pierca oss där, when in Rome.

Den 28.e maj är det förhoppningsvis min tur med en mindre tatuering, om jag nu kan komma upp med pengarna. Jag tänker inte skjuta upp tiden, eftersom jag redan fått vänta ett x antal månader på denna.

I love Ink

Seg i kropp och knopp

Igår var jag på gymmet med Jennie och gjorde min vanliga rutin, men det var lite extra jobbigt eftersom jag inte direkt hade tränat på några veckor, så det känns nästan som om man börjar om på nytt. Sedan(självklart efter en renande dusch) cyklades det ut med Nina mot Stensö, och vi lunchade är nog ett bättre ord. Om det är något ni ska göra är det att köpa en pastasallad med fetaost på Danskan, så jäkla gott! Any who..

Solälskarna Jennie och Nina trivdes bra i solen, de har ju pigment, jämfört med dem är jag så nära albino man kan komma. Jag tyckte det var ganska skönt ändå med första riktiga vårsolen, och idag ser jag självklart  ut som en kräfta. Jag ska lägga av med att njuta av soligt väder. Vårsolen tar alltid så mycket värre, får börja med solfaktor redan nu känns det som för säkerhets skull.

Idag tar jag tåget vid 11.57 mot Göteborg och ska spendera mina dagar där tills på söndag. Det blir tatueringsmässa, partey och lite slappande studentstyle.


RSS 2.0