Allting har ett slut...

Det är kanske inte så deppig som det låter, men jag har bara några kapitel kvar på Om jag kunde drömma. Visserligen finns det 3 böcker till i serien, men jag vill bara inte läsa slut på den. Känns som om jag får separationsångest på grund av en bok, men den är riktigt bra så börja läs den.

idag hade jag tänkte kolla in bokrean trots min ekonomi som inte är av det bättre slaget, dock lär jag inte hitta någonting och jag har svårt att tro att resten av twilight-serien finns på rean. Om jag har tur så kanske. Annars är det för mig dags att lämna in min klocka på en mindre lagning. 1:an har av någon anledning fallit av, så det är bara en fet 2:a som kan markera tiden.

Affärerna öppnar klockan 10.00 och jag har väntat sedan 08.30. Vet inte varför jag går upp så tidigt ibland, det är outgrundligt korkat. Speciellt när man är som jag blir klar väldigt fort med allt. Funderar på om jag ska steka pannkakor på den mjölk som finns kvar så den inte går till spillo, dock ska man ju inte gråta över spilld mjölk.

Imorgon är det Malmö som gäller och allt ska bara vara bra, bra, bra.


Donationer accepteras gärna

Redan dagen innan csn är på ingång känner jag mig fullständigt pank. Det fungerar inte att ha det såhär som studenter har det. Hyran är mer än en tredjedel av lånet och bidraget, sedan är det el på det och andra avgifter. Vad finns kvar? En liten lortbit i plånboken, men jag ska nog klara det. Det har fungerat förr :)

Som rubriken lyder accepteras donationer, I need it.

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Ni som tittar förbi och ser nåt intressant får jättegärna följa min blogg :) Självklart  börjar jag följa er blogg då också ;) (man måste flirta in sig bland folket)
Bara skicka en kommentar och det är gjort :)

Kram på't

Regnet det bara öser ner..

Det regnar här i Kalmar, eller gjorde i alla fall. Alla denna snö som fanns på gatorna har blivit blask. Det fungerar inte så väl för mig då mina skor inte lämpar sig för detta väder.
I morgon måste jag gå ut till det nya polishuset och fixa mig ett pass. Allting sköts tydligen nu innan för polishusets väggar (Där man förövrigt kallas varandra för stationshora som Aftonbladet fint skrev om för ett tag sedan). 400:- kostar det, vilket inte är så mycket pengar egentligen, men det svider ju i vilket fall. På fredag blir det Malmö för fulla muggar och det ska bli en riktigt bra helg har jag bestämt mig för, inget slår fel när jag träffar Emilia och fjantar på stan.

Och jag skulle vilja avsluta med att tacka min granne som borrar i en betongvägg tidigt på en måndag morgon, tack!


Hemma hos Panda 1.0

[En kort introduktion av saker hos mig jag gillar]

      
      
       


Att rumla runt som den dancing queen jag är.

I går rumlade jag runt för hela slanten på kåren. Dancing Queen young and sweet only to old to be dancing drunk. Det var en festlig kväll som började med lite tittande på Melodifestivalen, dock kom jag och Lena snabbt fram till att startfältet var relativt jättedåligt eftersom vi satt och snackade programmet igenom. Mina favoriter BWO var inte sitt vanliga jag och inte lika bra, men jag tycker det var lätt bättre än EMD som gick vidare. Vad är det för skit?


Back in the days..

I dag ska jag ta bilen ut till landet(säger man så fortfarande), stugan, sommarhuset. Hur som ska jag hämta backarna med LP och EP's som ligger uppe i mtt rum. Troligen kommer väl mamma stoppa mig på vägen dit eftersom det är så pass många, men får hämta guldkornen i samlingen. Igår fick pappa en ny skivspelare av sina arbetskamrater och jag försöker muta honom till att låta mig köpa den, men utan resultat. Då får jag väl njuta av den så länge jag är hemma på besök :) Jag älskar LP och det finns verkligen inget som kan slå den känslan man får när nålen träffar skivytan och knastret sätter igång.

David Bowie=Love

Om jag kunde drömma

I går kom boken jag beställt hem till mig (eller jag fick hämta den på OKQ8). Om jag kunde drömma heter den och är den första boken som filmen Twilight baserats på. Filmen har jag inte sett ännu, men tänka läsa något att någon som jag inte hört talas om innan. Jag läser böcker av samma författare hela tiden, Jonas Gardell växlat med Mian Lodalen och Karin Brunk Holmqvist. Så nu provar jag detta, och jag hoppas verkligen att den är så bra som jag hört.


Jag ser fram emot 2009

Tentamen är över och jag kan fortsätta och se fram emot vad som komma skall inom det "närmaste"
  • Malmö 27:e till 29:e & Jesus Christ Superstar (och träffa Emilia <3)
  • Stina kommer till mig den 7 mars & Jennie har födelsedagsfest
  • London den 12 mars, yeah baby!
  • Ninas inflyttningspartey :)
  • Göteborg 3 april, tatueringsmässa (på de grunder att jag klarat tentan eftersom det är omtentahelg)
  • Min födelsedag 15 maj
  • Tatuering 28 maj, träffa Emilia där också kanske?
  • Midsommarafton på Öland
Det låter väl som helt bra saker? Det är detta som får mig att orka gå upp på morgonen, man vet att det är en dag närmare något riktigt kul. Och listan är inte ens nära att vara klar, hoppas jag. Vill ha mer att se fram emot, 2009 ska vara året då jag ska leva mitt liv :)



Tentamen...

I morgon 13.30 är det min första tentamen på Kalmar högskola, och salstentor är bland det värsta jag vet. Det finns inget säkert som man verkligen kan veta att detta kommer på tentan. Jag får lära mig anteckningarna ut och innantill och hoppas på det bästa. Buddhism & Hinduism är inte det lättaste att få en uppfattning om på så kort tid, det är väldigt intressant. Dock är det så himla mycket som är kopplat till varandra som man måste förstå, texter, ritualer, gudar och annat mysigt.


Ganesha


I heart Lammkött

Och jag som är vegetarian...


London baby!

Snart börjar min countdown till London. Den 12.e mars går planet ifrån Göteborg 10.15 (tror jag). Det är en hel del som kommer behöva fixas innan dess exempelvis åka till farbror blå och fixa ett pass, först kanske jag ska ha koll på avgången?


LONDON BABY!


I heart Lagerhaus

       
Det är muffins överallt!

Bestefar og Jeg



Bland det fjantigaste jag vet ifrån Grotesco.

Melodifestival 1.0

Härliga tider, melodifestivalen är här. Just nu pågår den andra delfinalen av några tusen, och vad bättre än att öppna med Lili & Susie? Jag kommer ihåg när jag var en liten skit och vi var i Stockholm och åt på Clock, någon hamburgergrej som fanns på det gamla goda 90-talet och då var Lili & Susie där och skrev autografer = jag has it! Är så stolt över det kortet med deras fina små signaturer.

Lasse Lind tänker jag inte lägga min energi på att kommentera tror jag, Håkan bråkan Hellström med lite mer kycklingbenshopp? Jag ska slåss i dina kvarter, jaha ja. Svensk musik har fått ett nytt all time high..
Heat....HAHAHAHAHA! Och att lile Marko skulle göra en seriös debut, eller är den så seriös egentligen. Kunde dem inte hitta bättre? Kläderna var nästan värre än sången, och det är ju en ansträngning i sig att försöka ha fulare kläder än vad man sjunger. Jag sjunger verkligen inte mycket bättre, men nu klär ju inte jag mig i en gammal kudde från mormors garderob och ställer upp i melodifestivalen.

Detta var allt från melodifestivalsinläggen på ett tag, känns dock som ett jobb för en tatti.


Alfie,13 år och nybliven pappa!

Det är bara att gå in på Aftonbladet (<--- länk) och läs artikeln. Alfie är 13 år och har för fyra dagar sedan blivit pappa, hans flickvän är 14 år. Sinnesjukt! Hur kommer det att funka egentligen?
Jag är 22 och skulle aldrig ens tänka tanken att skaffa barn just nu, helst aldrig någonsin. Blev riktigt chockad när jag läste det på Aftonbladet nyss, folk föder åttlingar(hennes mage såg helt sinnes ut) och blir mammor över 70.

Tacka vet jag att vara bara mig <3

Friday 13th

Glömde nästan totalt att det är fredag den 13.e idag. Spooky.
Infaller även i mars, otursåret i år?

Så kasta salt över axeln och undvik vägarna.


Dålig reklam


"Mmm, den var riktigt god"
Jäkla skitreklam! Jag hatar dessa reklamer om av någon anledning alltid ska handla om mor och dotter som har problem med grå hår och stressig mage, denna jäkla mage. "Ät kelloggs all bran med massa gömt socker så kan du bajsa okej efter 14 dagar", eller drick detta som kostar hutlöst mycket varje dag i en vecka så mår du bättre, eller Knorr vie. Jag trodde knorr gjorde typ såser, soppor och annan skitmat?

Eller dessa reklamer som går runt på tv med den där fula jävla snubben som är med i alla jävla reklamer överallt, försäkringar, telenor, nytt läge, ALLT! I will hunt him down and kick his ass.
Är det så att han betalar för att vara med i reklam? Man kan ju inte påstå att han är duktig, eller?! Ingen aning om folk vet vem jag snackar om. Kolla in klippet från youtube, och ni vet vem jag snackar om.



Sunday, bloody sunday.

Dagen efter, ovanligt pigg för att festat som om det vore 1999. När jag kom hem ifrån Palace, 02.09 för att vara exakt, fick jag för mig att det var en bra idé att lägga sig att läsa. Läste väl någon timme i alla fall tror jag, vet inte vad det var för infall. Morgonen följdes av ytterligare infall med träning på gymmet och sedan sim och plask med My.
Vi sa att vi skulle simma lite längder, men det blev mer lek och stoj för oss. Sammanlagt kanske 4 längder? Det är mycket roligare att hoppa runt överallt och fjanta sig.

Nu på kvällen kom Nina över, tack :) Jag var så himla trött och uttråkad på mitt eget sällskap. Vi kom över något på televisionen, Pamela Andersons reality serie, som enligt henne är någon sorts dokumentär. Bland det fjantigare jag sett på tv i alla fall kan jag lugnt påstå, vet inte riktigt vad hon vill uppnå med den. Kanske inte hon vet heller för den delen.




Black out

Då jag har en black out och inte riktigt vet vad jag ska skriva om så gör jag en tråkig liten lista, och i vanlig ordning har jag snott den.

Vilken svordom använder du mest? Fan, tror jag. På senaste har "Jävlar i min låda" blivit ett populärt uttryck.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
När jag går i skolan:07.50
Var köper du dina matvaror ifrån?
Maxi, Konsum, Netto.. de somhar bäst erbjudanden för veckan.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Ta bilden.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
En lägenhet.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Veckan är snart slut, men ingen hemlighet.
När var senast någon stötte på dig? Jag vet inte, jag är inte programmerad för att fatta sådant.
Kan du vissla? Kan du vissla Johanna, Javisst kan jag det.
Tittade du på tecknat när du var liten? Det gör jag fortfarande(animerat).
Äger du några popband t-shirts? Nej, verkligen inte.
När flög du senast? Aldrig gjort det.
Pratar du några andra språk? Jag kan Engelska, men tror inte det räknas.
Har du gråtit offentligt? Haha, det har jag.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? En hel del, jag är en förlorad själ.
Vad har du med dig in på bion? En läsk och popcorn, några vänner kanske? :P
Vad har du för väder? Nu äger ju inte vädret, men i Kalmar är det fisväder.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Bild och form.
När sov du senast på golvet? Varför skulle jags ova på golvet, jag är ingen tatti.
Vilken är din favorit drink? Sex on the beach.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Jag fungerar aldrig normalt.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? De är så slappa att jag är ständigt uttråkad.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej/Ja, eftersom vi alltid stack till ett annat klassrum(schöte).
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 22
Tror du på liv på andra planeter? Jag antar det, eller jag vet inte. Det är ju inte omöjligt.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Jag vet inte, vad skulle man säga? "Detta går inte bra"
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Aldrig i livet!
Tycker du om att krama folk? Så länge de luktar mumsigt.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Nej, eftersom jag själv är precis sådan.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej, eftersom jag inte äter kött.
Är du mörkrädd? Nej, det är jag inte. Bara om jag är i en källare.
Tre saker du alltid har med dig? Pengar, nycklar och min iPod.

Jag dömer er inte om ni inte läst allt. Detta var jävlar i min låda den sämsta listan ever made.

Thinking of you

Jag kan inte rå för det, men jag gillar denna låten.


Melodifestivalen i Jesu namn!

I morgon är det dags för första delfinalen i le melodifestival och jag kan knappt berga mig, jag hoppas verkligen att jag får se det, det är mitt liv. Det är fest hos Jennie i morgon och jag kan ju försöka flirta in mig lite. Melodifestivalen är mitt allt och det går inte att se någon jäkla repris, för det är inte samma sak.
Just nu kan man gå in på http://svt.se/melodifestivalen och lyssna på bidragen, do it!. Jag satte mig och lyssnade lite och vet inte vad jag ska tycka. Jag hoppas på Alcazar bara för att, lyssnar inte på dem alls, men känns som om de är lite bättre än resten av has beens. Jag älskar melodifestivalen, men det är ju endast has beens som är med där. Vad hände med lite halvt eller helt okända människor som sjöng skiten ut festens fest?
Eller så skulle man ju kunna göra som på de gamla goda tiderna, en grym artist sjunger alla bidrag. Det låter som en win-win.

Le fotoalbum

Natten till måndag beställde jag kort på Fujidirekt, och idag kom dem. Snabb leverans och biligt som attan. Just nu får man 100kort gratis (bara betala frakt på 29:-) så surfa in dit och börja skicka in för framkallning vettja. Nu ikväll har jag suttit och pillat med mitt fotoalbum som jag köpte på lagerhaus för ett bra tag sedan, jag har bara inte kommit till skott.
Idag var det dags att påbörja det. Har satt in lite kort ifrån studenten(!!!) och lite smått och gått från åren som varit värt att sätta in där. Har 41 kort kvar som jag får framkalla gratis så det kommer nog bli en del kort i albumet. Det enda negativa är väl måtten på korten gör att man får mixtra lite med hur man ska ha dem i vissa fall, men det blir snyggt :D

I got out of bed..

Ja, ur sängen kom jag, inte mycket längre än så. Sitter här i min pyjamas som egentligen är någon ful sorts tunika från Gina Tricot. Ett litet steg till datorn, ett stort steg för Amanda.

When I get out of bed..

Till min fasa fanns det ingen tvättid till mig de närmaste dagarna, utan 11.e var den första jag kunde lägga mina labbar på. Jag hatar att jag är så himla sen med att planera sådant, glömmer alltid bort det till det sista paret trosor. Min dag har inte varit så pass produktiv som man kunde hoppas på, jag gick upp, jag kollade på Sex and the city hur länge som helst, åt lite "frukost", plockade undan lite kläder och fortsatte kolla på Sex and the city. Det enda jag kan säga var nyttigt är träningen nu på kvällen, skönt att komma igång med det :D

I morgon när jag stiger upp ur sängen måste jag ta tag i mitt liv. Det måste diskas, som alltid och det måste dammsugas en hel del. Vet inte varför, men jag kommer ingenstans i min städning. Städar faktiskt ganska ofta, dock så verkar det aldrig ta slut med städandet.
Om jag någonsin komme rupp ur sängen i morgon, ska jag ta tag i mitt liv.


RSS 2.0