Moonshining på Maxi

Det är som om jag håller på att bli förföljd av folk som tar av sig byxorna mitt i stan, eller rent av bara låter dem hänga fritt. Nu är detta inget "vanligt" häng som endel coola kids i skolan har, utan en snart medelålders man med ölmage och sönderblekt hår och en lite hårig rumpa. Såg den vita uppenbarelsen redan på parkeringen vid Maxi, men man tänker väl att förhoppningsvis vet han om detta och drar upp byxorna, men där trodde i alla fall jag helt fel. Genom hela parkeringen och vidare in på Giraffen och vidare.

Jag hade ju turen att hamna bakom det hela (haha). Jag ville inte se, men visst fasiken kan man inte låta bli att titta om det är något man tycker är kanske lite konstigt? Det är lite som en godispåse som står i skåpet, man kan bara inte låta det vara. Jag hoppas verkligen att det var så att han inte märkte att byxorna var på halvstång, i övrigt var det inga kalsonger som dolde Mr Smiley, utan bara en bar, hårig, vit rumpa. Fast dock ser jag inte hur man skulle missa att det blåser lite tvärdrag vid byxorna.


Kommentarer
Postat av: Jolene

Hahaha! Nu gjorde du min dag!

2009-04-28 @ 12:41:23
URL: http://thuringwethil.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Haahahahaaa!

2009-04-28 @ 14:45:30
URL: http://sugarangel.blogg.se/
Postat av: Emilia

Hehe! Det var som en gång när jag åkte buss till kalmar, när jag skulle gå på så stod det en gubbe i gången med byxorna halvt nere! Han var inte påväg till eller från toaletten utan hade bara byxorna nästan av! När jag sedan satte mig långt bak (bakom honom) såg jag hans rumpa!

2009-04-29 @ 10:19:40
URL: http://encephalon.blogg.se/
Postat av: My

hahahahahahah!! lovely! Jag är en assdigger och asshater på samma gång

2009-05-02 @ 21:02:56
URL: http://myppsdreams.blogg.se/

Do your thing:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail: (Publiceras ej)

Din blogg:

Kommentera mera:

Trackback
RSS 2.0