Back in Sweden

Nu har jag varit hemma i Sverige sedan i Lördags kväll. Självklart har jag blivit sjuk nu också när jag kommit hem, riktigt förkyld! Det är väl tur att det inte kom över mig i London.
Resan har varit helt bra, men flygresan var en pest och pina 15min innan landning. Jag trodde på allvar att mina trumhinnor skulle spricka och det gjorde precis så ont som det gör att spräcka trumhinnorna, annat än det så gick det bara bra att flyga. Fast jag vet inte om jag hade lite för stora förhoppningar om hur det var, för det var det tråkigaste jag vart med om! Flyga=tråkigt.

Idag, trots min förkylning ska jag åka iväg till Växjö för att klippa mig. Har klippt mig hos en frisörskola som ligger inne i stan i Växjö och nu ville dem ha försökskaniner igen :) De är riktigt duktiga och vad gör man inte för lite gratis?

Kommentarer
Postat av: Emilia

Jag vet! Det gör så ont i öronen när man ska landa.. Så resan var fab annars? Vad gjorde ni? Har du inga bilder att brächa med, hehe!

2009-03-17 @ 16:13:52
URL: http://encephalon.blogg.se/
Postat av: Jolene

Flyga = roligt. Iaf vid start och landning eller när det är dåligt väder och planet skumpar! Jag tror att jag lider av dödslängtan ;)

2009-03-17 @ 19:33:30
URL: http://thuringwethil.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Vad hittade ni på i London då???

2009-03-17 @ 20:46:41
URL: http://sugarangel.blogg.se/

Do your thing:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail: (Publiceras ej)

Din blogg:

Kommentera mera:

Trackback
RSS 2.0